خانه / غذاها و سوغات همدان / سوغات کماج همدان + طرز تهیه این نان خوشمزه

سوغات کماج همدان + طرز تهیه این نان خوشمزه

سوغات کماج همدان

کماج پرطرفدار این میان وعده فوق العاده که نمونه آن در هیچ کجای این کره خاکی یافت نمیشود. نان کماج همدان فوق العاده ترین سوعات و بهترین شیرینی هست که میتوانید با شیر میل کنید و از آن لذت ببرید.

طرزتهیه نان کماج همدان را در این مطلب می خواهیم برای شما شرح دهیم . نان کماج همدان یکی از نان های خوشمزه ومحلی همدان است که با دستان هنرمند بانوان این سرزمین پخته می شود . علاوه بر غذاهای متنوع همدان ، نانهای این استان هم خیلی خوب و خوشمزه می باشند که می توان به عنوان ره آورد و سوغات از این نانها تهیه کرد و لذت برد .

کماج 1 طرزتهیه نان کماج همدان

در این مطلب می خوانید :

مواد لازم برای تهیه خمیر نان کماج

۷۵۰ گرم آرد

۳۰۰ میلی لیتر آب

۳ عدد تخم مرغ کامل

۱۰۰ گرم روغن مایع

۲۰ گرم خمیر مایه فوری

۱۸۰ گرم شکر

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

 

مواد داخل خمیر نان کماج

۳ قاشق سوپخوری گردوی ریز خرد شده

۲ قاشق سوپخوری شکر

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱۵ گرم کره

شکلات میله ای ضد حرارت در صورت تمایل

مواد برای رومال

۱ زرده تخم مرغ

یک قاشق چایخوری شیر

کنجد به میزان لازم

دستور پخت نان کماج

اول آرد ، شکر، نمک و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط کنید و تو یه ظرف دیگه روغن مایع و تخم مرغ و آب رو مخلوط کنید .وسط آرد و گود کنید و مایعات و بهش اضافه کنید . با قاشق مخلوط کنید و بعد شروع کنید به ورز دادن خمیر . حواستون باشه که اگه خمیر چسبنده بود با ورز دادن از این حالت خارجش کنید و زیاد آرد اضافه نکنید .بعد خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بذارید و بعد از پوشوندن روی ظرف تو یه جای گرم یکساعت و نیم استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه .

حالا گردوی ریز خرد شده و شکر و کره و دارچین و با هم مخلوط کنید و کنار بذارید تا به موقع برای داخل خمیر ازشون استفاده کنیم. وقتی زمان استراحت خمیر تموم شد به آرامی مشتتون و داخل خمیر فرو ببرید تا هوای داخل خمیر خارج بشه . یکمی اونو ورز بدید و بعد به شکلهای مختلف دربیارید.میتونید داخل چند تا از تکه های خمیر از مواد گردویی استفاده کنید و داخل چند تا شکلات میله ای بذارید .

بعد از آماده کردن خمیر، اونارو داخل سینی چرب شده بچینید و باز نیم ساعت استراحت بدید تا حجمش باز بیشتر بشه. بعد با مخلوط زرده و شیر روی خمیر رو برس بکشید و کنجد بپاشید .خمیر رو بمدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه بفرستید . وبعد از پختن وخنک شدن به دلخواه برش بدید .

میتونید برای خوشمزه تر شدن کماج به جای آب از شیر میتونید استفاده کنید .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

درباره ی مدیر همدان توریسم

همچنین ببینید

صنایع دستی همدان : سفال ، چرم ، مینیاتور ، چوب و …

صنایع دستی همدان همدان شهر هگمتانه تاریخ ایران ، شهری که شاید تاریخ آنرا بتوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code